Publisert 12.04.2018 Tekst og foto  Adresseavisen Brand Studio. 

 
 

FÅ ET FORTRINN SOM TOBB-MEDLEM 


Sikre noens boligdrøm i framtiden


Visste du at et gavemedlemskap i TOBB kanskje er den mest nyttige gaven du kan gi? For bare 400 kroner kan du være med å oppfylle en boligdrøm i framtiden, enten det er i Trondheim eller et annet sted i landet.
 
Å finne den riktige gaven er ikke alltid like lett. Hvorfor ikke gi en gave som stiger i verdi? Et gavemedlemskap hos boligbyggelaget TOBB gir unike fordeler som unge kan dra nytte av senere i livet.
 
Andrea Øye Grendal, markeds- og kommunikasjonskonsulent i TOBB.
 

- Det er fint å høre at folk ringer inn for melde inn et gavemedlemskap og vedkommende ikke har personnummer ennå fordi barnet ble født dagen før, forteller Andrea Øye Grendal, markeds- og kommunikasjonskonsulent i TOBB.


Et gavemedlemskap i TOBB har blitt en populær gave å gi til nyfødte og dåpsbarn, og TOBB selger rundt tusen gavemedlemskap i året. Og det er ikke uten grunn at akkurat denne gaven er så verdifull for framtiden.


- Kjøper man et gavemedlemskap er det en liten kostnad, men da sparer den som får medlemskapet ansiennitet fra første dag, og dermed forkjøpsrett ved kjøp av boliger tilknyttet boligbyggelaget. Er man medlem i TOBB går man først i køen i boligmarkedet, og da hjelper det å ha så lang ansiennitet som mulig. Vi merker at hver dag teller, vi har opplevd at noen tar boliger på forkjøpsrett med kun en ukes medlemskap, forteller Øye Grendal.


Bonus og rabatt som medlem


Vil man kjøpe et gavemedlemskap til noen, er engangssummen på 400 kroner. Deretter betales det ingenting før mottakeren av gaven fyller 18 år. Da må han eller hun betale kontingent for å bevare medlemskapet, som i tillegg gir en rekke rabatter og bonusavtaler.
 
Å være medlem i TOBB kan lønne seg på sikt. 
 

- Ved å være medlem får man rabatter på alt fra sportsutstyr, elektrobutikker, klær og oppkjøring. Det er mye penger å spare bare der og bonuser kan samles opp slik at man til slutt kan overføre pengene man har spart opp direkte på konto, mener Øye Grendal


Men det som virkelig skaper verdien er forkjøpsretten man får ved å være TOBB-medlem. Om en bolig i boligbyggelaget legges for salg, kan de med høyest ansiennitet få en enklere vei inn i boligmarkedet. Og hvis man er på leiemarkedet, får man også fortrinnsrett på utleieboliger.


- Verdien av et medlemskap kan gjøre enorme forskjeller for mulighetene i framtiden, sier hun.

 
TOBBS fordelsprogram gir mange rabatter. 
 

Gjelder ikke bare i Trøndelag


Mange som vil kjøpe TOBB-medlemskap til sine barn eller barnebarn er usikker på om det vil komme til nytte i framtiden – tilfelle poden ikke vil bosette seg i Trøndelag. Det er en av grunnene til at TOBB i 2009 gikk inn i et samarbeid med flere boligbyggelag i Norge, som sikrer lik mulighet de flest steder i landet.


- Storbysamarbeidet gjør at man har ansiennitet som TOBB-medlem når man skal kjøpe bolig i både Oslo, Bergen, Stavanger og mange flere steder i landet. Da blir det like muligheter for mottakeren av gaven uansett hvor man vil bo. Det viktigste er hvor lenge man har hatt medlemskapet og nettopp derfor er det noe man bør investere i tidlig, forteller Øye Grendal.


 

RELATERTE ARTIKLER


 
 

Sist oppdatert 12.04.2018 Tekst og foto  Adresseavisen Brand Studio.