Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. En gylden billett til veien inn pa boligmarkedet

Publisert 19.03.2020

FÅ ET FORTRINN SOM TOBB-MEDLEM

En gyllen billett til veien inn på boligmarkedet

Bjørn Aasheim (58) er bosatt i Steinkjer, han har det siste året sørget for at alle barnebarna har fått hvert sitt medlemskap i TOBB. Han mener det er en perfekt gave uansett anledning. 

- Ingen vet hvor man ender opp, og Trondheim er jo en attraktiv studentby. Derfor ble det naturlig å velge medlemskap i TOBB. Det kan være fornuftig å kjøpe noe som kan komme til nytte frem i tid, selv om det kan føles litt fjernt ut akkurat nå, forteller Aasheim

 
Bjørn Aasheim
 

Kjennskapen til TOBB kom gjennom samarbeidsavtalen TOBB har med Byggmakker, der han selv jobber. Selv er han også medlem, og drar nytte av rentefordelene han har som TOBB-medlem hos DNB.

- Jeg ser jo også at TOBB har stor vekst også her i nord. I tillegg får de jo tilgang på boliger i store studiebyer flere plasser i Norge. Da er man jo litt bedre rustet uansett hvor man ender opp når den tiden kommer, sier Aasheim. 


Forkjøpsretten er hovedgrunnen til at Bjørn har valgt å melde inn alle barnebarna, og sistemann i rekka skal få sitt medlemskap i dåpsgave om noen uker

Boligmarkedet er tøft, og vi har ikke noe garanti for at det skal bli noe enklere å være førstegangskjøper om 10 år. Jeg ser på TOBB-medlemskapet som en gyllen billett til veien inn på boligmarkedet slik som det er nå, og sikkert kommer til å være i fremtiden.  Jeg fikk akkurat gavemappen til sistemann i posten, så nå er alt klart til dåp til nå i april, smiler Aasheim.

 

Et TOBB-medlemskap er en perfekt gave til både dåpsbarnet, konfirmanten og bursdagsbarnet. Du bestiller medlemskapet på nett og du bestemmer selv om gavemappen skal sendes til deg eller direkte til mottaker.

Mottakeren sparer ansiennitet fra første dag, og det er gratis medlemskontingent frem til fylte 18 år. 

Gi et TOBB-medlemskap i gave

 

RELATERTE ARTIKLERETT MEDLEMSKAP - TRE GENERASJONER

Takket være TOBB-medlemskapet fra morfar, sitter Christoffer Sandø (23) nå med et nytt og moderne rekkehus

Les hele artikkelen 


GODT IVARETATT

- Nå har jeg rett og slett drømmeboligen – mye takket være Magnus Johnsen og DNB, ler Elisabeth.

Les hele artikkelen