Publisert 15.02.2018. Foto TrønderEnergi Marked

 

Dugnadspakken, her kan du søke om utstyr eller tiltak for å gjøre dugnaden til en hyggelig sammenkomst for alle som deltar. Les mer om hvem som kan søke, hva dere kan søke om og tidligere dugnader her.

 

TOBB EXTRA - et trivsels konsept  

- Dugnadspakken er et skreddersydd tilbud til TOBB boligselskap. Dugnadsånden er sterk hos oss nordmenn. Det er gjennom dugnad at man blir bedre kjent med sine naboer, og det er her man sammen bidrar for å øke trivselen i nærmiljøet. Derfor ønsker vi å gi TOBB boligselskap noe mer enn en trygg og god strømavtale, forteller Ole Marius Ingvaldsen, markedskonsulent TrønderEnergi Marked.
 
Målet med støtten er at flest mulig beboere bidrar og har en arena hvor de kan treffes. Ole Marius Ingvaldsen, Markedskonsulent TrønderEnergi Marked
 

- Alle som bor i et TOBB boligselskap kan søke om Dugnadspakken, men avklar gjerne med styreleder for boligselskapet før du søker.  Det kan søkes om utstyr som kantklippere, løvblåsere, høytrykksspylere, en ferdig dugnadspakke med utstyr som trillebårer, koster, river  eller rett og slett mat og drikke, forteller Ingvaldsen.

Les også: Godt vedlikehold sikrer verdier 

 

TIDLIGERE DUGNADER

 

Boligselskap som fikk innvilget sin søknad i 2016

 

Tidligere har blant annet Brundalen Borettslag fått innvilget sin søknad til TOBB EXTRA om midler for etablering av "Brundalsparken"

På Nardo Søndre ble det servert pølser og brus. De fikk tildelt dugnadspakken med 2 trillebårer, spader, rive og koster. I tillegg ble det også bevilget penger til etterlengtet løvblåser til vaktmester.

 
Boligselskap som fikk innvilget sin søknad i 2017
 
Lidarende borettslag ønsket seg ny flaggstang. I tillegg til å innvilge penger til flaggstang fikk de også tildelt dugnadspakken, utstyret ble raskt tatt i bruk.

Beboerne i Jarleveien 3 ønsket å gjøre om et gammelt vaskerom til treningsrom, og søkte om midler i TrønderEnergi Fondet. Et praktisk prosjekt med stor sosial nytteverdi for beboerne var en av grunnene til at søknaden ble innvilget.

TrønderEnergi Marked håper det kommer inn flere søknader til store og små tiltak som kan skape økt trivsel i ditt nærmiljø.
 
 

RELATERTE ARTIKLER