Publisert 18.05.2018

 

Å bo i boligselskap handler om å ta vare på hverandre og ha det bra i hverdagen. Det handler om  trives. TOBB EXTRA er et trivsels konsept som gir tilbake til nærmiljøet ditt. Her får TOBB boligselskap innvilget penger til alt fra løvblåser og flaggstang til mat på dugnaden. 

 

Kompis Foodtruck på Grilstad Park B1.

 
Da det ikke er dugnadsplikt i borettslag og sameier, må styret motivere beboere til å stille opp. Å kombinere dugnaden med noe sosialt skaper engasjement.

Grilstad Park B1 fikk innvilget søknaden om støtte til mat på sin dugnad. TrønderEnergi Marked møtte opp på dugnaden sammen med Kompis Foodtruck. Med bra vær og godt oppmøte ble dette et fint samlingspunkt for mange av beboerne på Grilstad Park.
 

Odd Inge Holmberget, styremedlem i Sameiet Grilstad Park B1

 

- Dette er andre året vi samkjører dugnaden mellom alle 3 sameiene på Grilstad Park B1. Dugnad er en fin arena for å bli kjent med naboene på, og blir et samlingspunkt som skaper godt bomiljø forteller, Holmberget.


Ole Marius Ingvaldsen, Markedskonsulent i  TrønderEnergi Marked forteller at de i år har vært ut til 31 boligselskap, og har to igjen. I 2017 var det 18 forskjellige TOBB boligselskap som fikk innvilget støtte i løpet av dugnadsesongen.
 
 
 

EN SERIE ARTIKLER OM DET Å BO