Skal du inn på boligmarkedet, er det lett å tenke at du «må» kjøpe brukt. Men det behøver ikke være det beste valget. Det er mange fordeler med å velge nybolig fra TOBB.

TOBBs hovedformål er å gi medlemmene våre et sted å bo. Derfor bygger vi Trøndelag – fra Hitra til Rørvik. Vi bygger for førstegangskjøpere, småbarnsfamilier og de godt voksne. Vi bygger leiligheter, rekkehus, høye hus og lave hus. TOBB bygger noe for alle.

Se alle våre boligprosjekt

Trygt og forutsigbart

Å kjøpe bolig er sannsynligvis ditt livs største investering. Klart det kan være skummelt. Det er vanskelig å ha nok erfaring med noe man bare gjør noen få ganger i løpet av livet. Men med TOBB har du alltid noen å lene deg på. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen – fra boligforelskelse til overtakelse. Selv etter at nøklene er dine – ja, selv når reklamasjonstiden er over – er vi der for deg.
 

Sett ditt preg

Kikket i medlemsbladet og sett en bolig du liker? Hvis du er tidlig nok ute, kan du være med og sette ditt personlige preg på den. Når du har kjøpt boligen (husk at du har forkjøpsrett!), blir du kalt inn til en tilvalgs prosess. Vil du ha en annen type fliser, en mørkere parkett, eller kanskje andre kjøkkenfronter? Det er din bolig – og ditt valg.

Økonomiske fordeler

Mange tenker nok at det alltid er billigst å kjøpe brukt. Men ved å velge nybolig kan du faktisk få mer for pengene. Kjøper du boligen i dag, betaler du likevel ikke før ved innflyttingen. Verdiøkningen har du dermed allerede. I tillegg har du reklamasjonsrett i 5 år. Mindre vedlikehold er det også, med vaktmester som klipper gress og brøyter snø.

Som et stort, medlemseid boligbyggelag har vi også muskler til å forhandle frem gode avtaler for strøm, kabel-TV og internett. Det er et arbeid som aldri tar slutt – og vi strekker oss hele tiden litt lenger for å gi deg så gode vilkår som mulig. 

Kanskje bygges drømmeboligen din akkurat nå? Bli medlem i dag, å
 sikre deg forkjøpsrett på alle  nye og brukte boliger tilknyttet TOBB