Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Nyhetsoversikt
  3. Den viktige dapsgaven

Foto og tekst Verena Døsvik

FORTRINN SOM TOBB-MEDLEM

Den viktige dåpsgaven

De er ikke mange månedene, tvillingene Jannicke og Eileen, men TOBB-medlemmer har de rukket å bli. - Jeg vil at de skal stille sterkere i boligmarkedet når de er 20 år, sier Karianne Olsen.

Det var flere som stusset på dåpsgaven Karianne Olsen og Bjørn Erling Barseth valgte å gi til sine tvillingdøtre. Ikke alle visste hva et TOBB-medlemskap var.

- Vi bor jo på bygda, men det er like aktuelt her fordi TOBB også bygger i omegn av Trondheim, sier Karianne.

Selv fikk hun og tvillingsøsteren medlemskap for fire år siden.

 


Nybakte foreldre og medlemmer: Karianne Olsen og Bjørn Erling Barseth valgte å gi tvillingene Jannicke og Eileen TOBB-medlemskap i dåpsgave.

 

- Hvorfor alle ikke har det skjønner jeg egentlig ikke. Det gir deg store fordeler på boligmarkedet, og det koster jo nær sagt ingenting. Jeg er ikke i tvil om at dette vil gagne mine barn når de skal på boligjakt. Jeg ser på det som en forsikring i boligmarkedet. Dessuten er det veldig mange andre fordeler knyttet til medlemskapet, sier Karianne.

 

Medlemskap i arv

Karianne og Bjørn Erling flyttet begge fra Fosen til Kjørastien utenfor Orkanger, og sammen har de kjøpt et hus ved sjøen.

- Jeg jobber i byen, men vi ønsker ikke å bo sentralt, så det var et veldig bevisst valg. Vi trives godt med å bo i et lite nabolag med stort armslag. Tvillingsøstera mi bor imidlertid på Heimdal, og hun skaffet seg leilighet gjennom medlemskap i TOBB, forteller Karianne.

 

Boligmarkedet i Trondheim er vanskelig for unge førstegangskjøpende. Kristina, tvillingsøstera til Karianne, fikk overta mora sitt medlemskap, som igjen hadde arvet det fra sin far. Det ga henne god ansiennitet, og hun fikk dermed tilgang til leiligheten hun ønsket seg på Heimdal. Det viser at det er mange gode grunner til å beholde medlemskapet, til tross for at man ikke benytter det selv.

Det er rift om leilighetene, og Kristina var på ulike visninger. Hun fant endelig noe som passet hennes prisklasse, og fikk byttet medlemskap der og da. Det ga henne tilgang på akkurat den leiligheten hun ville ha. Senere kan hun jo bytte tilbake medlemskapet til mamma, så det er virkelig gull verdt. Overføringen var veldig enkel, og helt gratis.

 
 

Forsikring

Med panoramautsikt over fjorden, trives småbarnsforeldrene med permisjonstilværelsen og oppussing av hus. Jannicke og Eileen sover trygt sammen i senga, lite vitende om at foreldrene allerede har sikret dem gode fordeler når de selv skal flytte ut av redet. Karianne forteller gjerne alle rundt seg om fordelene ved et medlemskap, nå som hun selv har sikret sine egne døtre TOBB-nummer. Og skulle de finne studier andre steder i landet når den tid kommer, gir også storbysamarbeidet fordeler ved at de får forkjøpsrett på boliger som inngår i samarbeidet.

Karianne føler seg trygg på at hun og Bjørn Erling har gitt sine tvillingdøtre en sikrere start med medlemskap. Bestefaren startet det hele, og nå er fjerde generasjon  med TOBB-medlemmer sikret.


 Gi barna et fortrinn på boligmarkedet, perfekt gave uansett anledning!

Kjøp gavemedlemskap