Publisert 25.07.2018 Foto Pixabay

 

Planlegger du ferie i høst eller vinter? Enten du ønsker weekendtur til en shopping by eller strandferie til varmere strøk, blir ferien både rimelig og trygg med dine medlemsfordeler i TOBB

 
 

MEDLEMSPRISER PÅ HOTELLOVERNATTING

Ønsker du reiser til gode priser bør du innom Hotell for medlemmer før du bestiller neste tur. Her får du som TOBB-medlem tilgang på gode priser på over 150 000 hotell over hele verden.

Hotell for medlemmer er i snitt ca 20% billigere enn de største bookingsidene på nett, i tillegg får du 2% bonus på alle bestillinger på hotellovernatting.

NYHET! I tillegg til hotellovernatting, har du nå også medlemspriser på feriehus og ukesopphold på resorts. Og med en  oversiktlig reiseplanlegger på tvers av flyselskap kan du enkelt bestille sterkt rabattere flyreiser.

SLIK GÅR DU FREM:

  1. Logg inn NB! Velg "Registrert din BBliD" hvis du ikke har registrert det fra før
  2. Velg "Trykk her for å logge inn direkte" under "Ditt passord"
  3. Du kommer nå inn på siden hvor du kan søke, sjekke pris samt bestille hotell, fly og feriehus
  4. Hvis du får problemer med registrering/innlogging - send et skjermbilde eller beskrivelse av problemet til medlem@tobb.no, og vi hjelper deg så raskt vi kan!
 
 

EN TRYGGERE REISE

Forbrukerrådet anbefaler kredittkort når du handler på nett eller er ute å reiser. Med Kredittkort for medlemmer får du reiseforsikring inkludert dersom du betaler minst halvparten av transportkostnadene med kortet.

Kredittkort for medlemmer er tilknyttet Mastercard, og Mastercard er det kredittkortet som aksepteres flest steder.

Kortet fungerer som medlemskort og du opptjener bonus på samme måte i alle butikker hvor du vanligvis får bonus. Eventuelle rabatter får du ved å vise kredittkortet.  Les mer om fordelene med Kredittkort for medlemmer her.

 
 

Benytt deg av medlemsfordelene dine neste gang du skal på tur. Test ut Hotell for medlemmer og se hvor mye du kan spare på blant annet hotell, fly og leiebil. 

 

RELATERTE ARTIKLER