Rede nr 5 • Oktober 2017 - Tekst Verena Døsvik


Se etter TOBBs stand på boligmessen i Trondheim Spektrum helga 17-19 november! Her får du se oppussing i praksis og får trygg rådgivning med på kjøpet.
 
 

TEAM OPPUSSING PÅ STAND

Boligmessen vil flomme over av gode produkter og løsninger. Enhver kan bli ivrig etter å komme i gang med oppussingen etter et besøk. Da er det viktig å vite hvor man skal starte. Team Oppussing stiller med stand hvor et helt bad med ulike tekniske installasjoner rigges opp.


Oppussing er en hel prosess, og det er viktig å komme i kontakt med riktig fagpersonell fra starten av. Kenneth Bøhler ved medlemsavdelingen hos TOBB.

For hvor starter man egentlig når man skal pusse opp et rom? Hvis du skal oppgradere badet, er det enkelt å tenke at du river ut alt gammelt og setter i gang med flislegging. Men gjør du en feil tidlig i fasen, kan du risikere å måtte begynne på nytt igjen. 

TOBBs stand ønsker nettopp å synliggjøre betydningen av riktig fagkompetanse under boligmessen. Ved å stille ut et helt bad ønsker vi å vise hvordan de ulike profesjonene spiller godt sammen. Her kan man kan få gode samtaler med snekkeren og elektrikeren for å vise hvordan man tar fatt på de ulike utfordringene.TRYGG RÅDGIVNING

Ved å bruke Team Oppussing, trenger du ikke å tenke på hvem som bør kontaktes først eller sist. Her forholder du deg til én kontakt som koordinerer prosjektet. Du slipper ringerunder og venting, siden fagpersonellet samarbeider og vet når du trenger elektriker eller snekker.

Vi merker stor interesse for Team Oppussing med bra besøk på nettsiden. Det vil nok også komme henvendelser i etterkant av boligmessen, og vi lover å besvare disse så raskt som mulig. På messen blir det lagt ut skjema på vår stand, og disse kan fylles ut. Vi vil så sette folk i kontakt med Team Oppussing, som gir rådgivning etter beste evne og kan ta små og store oppdrag, sier Bøhler.


Gratisbillett til boligmessen

Om du har aktivert medlemskortet ditt, har du fått tilsendt billett på epost. Har du ikke mottatt billett, ta kontakt med oss på medlem@tobb.no


RELATERTE ARTIKLER


Går du med planer om å pusse opp?

Slik kan du enkelt spare både tid og kostnader.

Spar penger ved å benytte deg av medlemsfordelene i TOBB

Hittil i år har TOBB-medlemmer tjent opp over 2 500 000 kroner i bonus!