Mest relevante sider:
24- åring er TOBB medlem nr. 70 000 
Tony Krogstad Bordal ble overrasket med kake, ballonger, konfettidusj og en gavesjekk på 10 000 kroner denne uken da han kom på jobb. 
- Det er en viktig milepæl for TOBB å runde 70 000 medlemmer, sier Torbjørn Sotberg, administrerende direktør i TOBB.

Midt-Norges største boligbyggelag bygger og forvalter boliger i hele regionen, og har nå rundet 70 000 medlemmer. 
- Vi er til for våre medlemmer. Vi bygger og forvalter boliger for at våre medlemmer skal ha et sted å bo – i alle faser i livet. Med forkjøpsretten har våre medlemmer den viktigste fordelen man kan ha i livet, og hvert år sikrer våre medlemmer seg bolig gjennom denne, sier Torbjørn Sotberg, administrerende direktør i TOBB. 


Første gang inn på boligmarkedet

11. februar i år var en stor og viktig dag da Tony Krogstad Bordal (24) fra Buvika meldte seg inn og ble medlem nr. 70 000. 

- Dette hadde jeg ingen anelse om, men dette er en veldig hyggelig overraskelse. Gavesjekken skal rett inn på BSU kontoen, sier en overrasket 24-åring som til daglig jobber som mekaniker ved Intakt bilskade. 
Krogstad Bordal og samboeren bor i Buvika, og ønsker nå å komme seg inn på boligmarkedet.

- Jeg meldte meg inn fordi jeg hadde hørt at TOBB hadde et konsept som heter «Leie for eie», og det virker veldig interessant. Jeg håper det blir «Leie for eie» på Sentrumsgården i Buvika, sier Tony. 
Sotberg mener det er gode muligheter for at dette konseptet kan komme på enkelte leiligheter i Sentrumsgården som har salgsstart etter påske.

 - Du leier for tiden leilighet, men vi håper TOBB medlemskapet ditt gir deg muligheten til å komme inn på boligmarkedet med forkjøpsretten din.