Mest relevante sider:Sjetnegrenda

Hallstein
Pris Kommer snart
Størrelse 117 m2
Soverom 3–4

Nytt boligområde mellom Sjetnemarka og Tiller

På Sjetnegrenda (tidligere kalt Hallstein Gård) vil det bli utviklet et stort boligområde i årene fremover. Det vil også komme ny barnehage, og det vil bli anlagt ny vei inn i området. Denne vil gå fra Tiller-området, og er allerede på vei til å bli ferdigstilt.

Først ut er Lykketunet - 14 familievennlige rekkehus
Lykketunet blir en god og trygg plass å bo for alle i familien, en plass hvor vi ønsker å skape felleskap, samhold og tilhørighet. Barnehage, skole og idrettsarena. Lysløype og marka rett utenfor døra. Nært alt og godt kollektivtilbud, ja egentlig alt du trenger i hverdagen får du i Lykketunet.

 


  • Ca 950 boliger

    Leiligheter, rekkehus, småhus og eneboliger

 

Meld interesse for Sjetnegrenda

Registrer deg som interessent og motta nyheter fra oss i TOBB om dette boligprosjektet. Vi sender ut informasjon når det er nyheter på prosjektet.

Ved oppstart er det vanlig at en eiendomsmegler tar hånd om kundekontakten i våre prosjekter. Ved å krysse av i denne boksen samtykker du også til at din informasjon vil bli overført til eiendomsmegler, slik at vedkommende kan ta kontakt ved oppstart av prosjektet.
Din kontaktinformasjon vil kun bli brukt til dette prosjektet. TOBB kommer ikke til å bruke disse personopplysningene til annen markedsføring eller salg. Dine opplysninger vil også bli slettet når prosjektet er ferdig. Se vår personvernerklæring

Eiendomsmegler 1

Nermin Lizde

Nermin Lizde

Eiendomsmegler