Mest relevante sider:Sjetnegrenda

Sjetnegrenda
Pris  
Størrelse m2
Soverom

Nytt boligområde mellom Sjetnemarke og Tiller

På Sjetnegrenda vil det bli utviklet et stort boligområde i årene fremover. Her vil det komme både leilighetsbygg, rekkehus og eneboliger. Det vil også komme ny barnehage i området, og det vil bli anlagt ny vei inn i området. Denne vil gå fra Tiller området, og er allerede på vei til å bli ferdigstilt.

Det er planlagt boliger for alle, førstegangsetablere, barnefamilier og seniorer. Dette inkluderer boligtyper som blant annet, småhus, rekkehus, to og firemannsboliger og leiligheter. 

I løpet av høsten vil vi også kunne presentere et visningssenter inne på gamle Hallstein gård.

Første boliger ut vil være Lykketunet - 14 familievennlige rekkehus
Lykketunet blir en god og trygg plass å bo for alle i familien, en plass hvor vi ønsker å skape felleskap, samhold og tilhørighet. Barnehage, skole og idrettsarena. Lysløype og marka rett utenfor døra. Nært alt og godt kollektivtilbud, ja egentlig alt du trenger i hverdagen får du i Lykketunet.

Planlagt salgsstart September 2020 - Rekkehus

  • Ca 950 boliger

    Leiligheter, rekkehus og småhus

Meld interesse for Sjetnegrenda

Registrer deg som interessent og motta nyheter fra oss i TOBB om dette boligprosjektet. Vi sender ut informasjon når det er nyheter på prosjektet.

Ved oppstart er det vanlig at en eiendomsmegler tar hånd om kundekontakten i våre prosjekter. Ved å krysse av i denne boksen samtykker du også til at din informasjon vil bli overført til eiendomsmegler, slik at vedkommende kan ta kontakt ved oppstart av prosjektet.
Din kontaktinformasjon vil kun bli brukt til dette prosjektet. TOBB kommer ikke til å bruke disse personopplysningene til annen markedsføring eller salg. Dine opplysninger vil også bli slettet når prosjektet er ferdig. Se vår personvernerklæring

Eiendomsmegler 1

Nermin Lizde

Nermin Lizde

Eiendomsmegler