Mest relevante sider:Overvik Park

Overvik
Pris 1 890 000 - 9 695 000
Størrelse 25–126 m2
Soverom 1–4

Bo i bydelen du blir stolt av

Vår visjon er at vi sammen skal skape Norges beste bydel. Overvik er et spesielt og solrikt området som strekker seg fra Estenstadmarka til Trondheimsfjorden. Her kan du leve i omgivelser proppfulle av lys, luft, sol og utsikt uansett hvor du bor. Se spillet i fjorden i den ene enden av boligen, og fang lysstrålene som bryter gjennom skogstrærne i den andre.

Dette er byggetrinn 2 på Overvik. Informasjon om byggetrinn 1 - Overvik No1 finner du her

Overvik Park – på Ranheim

Nå er det 61 leiligheter fordelt på 2 bygg som etter hvert skrider frem på Overvik. Noen er store, andre litt mindre. Ja, faktisk varierer boligene helt fra 25 til 126 kvadratmeter. Denne miksen har vært viktig for oss. Vi tror at de beste bomiljøene skapes av både unge og gamle, single, ektepar og familier.

Et godt bomiljø handler om langt mer enn leilighetene. Vi liker å si at vi ikke bare skaper et godt sted å bo, men godt et sted å leve. Med det mener vi å legge til rette for et rikt sosialt liv også utenfor leilighetens vegger. For Overvik Park betyr det frodige grøntområder, mye luft mellom byggene – og fantastiske lysforhold.

Lekeplasser skal det bli. Møteplasser også. Og om ikke navnet var selvforklarende: Mellom byggene blir det en stor og flott park, med både hagestue og pizzaovn. Vi har ikke hele oppskriften på et godt liv, men sjøutsikt og smeltet mozzarella tar deg et stykke.

FØLG MED PÅ HVA SOM SKJER PÅ OVERVIK 
Hold deg oppdatert du også - følg Overvik på sosiale medier. Få med deg hva som er nytt, bli med i konkurranser og delta på arrangementer.
Instagram - Facebook 

 • Familieboliger

  Rekkehus, enebolig og leiligheter

 • Landets beste bydel

  Kommer mellom Burmaklippen og Chamonix

 • No.1 - Første byggetrinn

  46 rekkehus og 30 leiligheter

 • No. 2 - Overvik Park

  61 leiligheter fordelt på 2 bygg