Mest relevante sider:Kløvertunet

Sjetnegrenda
Pris Fra 5 150 000 ,-
Størrelse 106–128 m2
Soverom 3–4

Nytt boligområde mellom Sjetnemarka og Tiller

På Sjetnegrenda (tidligere kalt Hallstein Gård) vil det bli utviklet et stort boligområde i årene fremover. Det vil også komme ny barnehage, og ny vei er allerede ferdigstilt inn til området fra Tiller. Første byggetrinn er Lykketunet - 14 familievennlige rekkehus. Nå kommer også Kløvertunet.

Kløvertunet

Første byggetrinn i Kløvertunet kommer nå for salg. Dette salgstrinnet vil bestå av 9 romslige og familievennlige rekkehus med høy standard og smart bruk av plass – en perfekt base for aktivt familieliv. Boligene har romslig gang med god plass til garderobeløsninger, 3 eller 4 soverom, flere uteplasser og utvendig sportsbod. Den største rekkehustypen har i tillegg ekstra bad og loftstue.

  • Prosjektstatus

    Salget er i gang

  • Bli medlem  Som TOBB-medlem har du forkjøpsrett på alle våre nye boliger. Bli medlem 
  • Boligtype

    9 rekkehus

  • Hold deg oppdatert Meld din interesse nederst på denne siden, da får du automatisk ny informasjon først om boligene som kommer på Sjetnegrenda

Megler på prosjektet

Nermin Lizde

Nermin Lizde

Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler

Meld interesse for Sjetnegrenda

Registrer deg som interessent og motta nyheter fra oss i TOBB om dette boligprosjektet. Vi sender ut informasjon når det er nyheter på prosjektet.

Ved oppstart er det vanlig at en eiendomsmegler tar hånd om kundekontakten i våre prosjekter. Ved å krysse av i denne boksen samtykker du også til at din informasjon vil bli overført til eiendomsmegler, slik at vedkommende kan ta kontakt ved oppstart av prosjektet.
Din kontaktinformasjon vil kun bli brukt til dette prosjektet. TOBB kommer ikke til å bruke disse personopplysningene til annen markedsføring eller salg. Dine opplysninger vil også bli slettet når prosjektet er ferdig. Se vår personvernerklæring