Hallstein Gård

Hallstein
Pris Info kommer 
Størrelse Leilighet/famboliger m2
Soverom Ikke klart

Et nytt boligområde 

På Hallstein gård vil det bli utviklet et stort boligområde i årene fremover. Her vil det komme både leilighetsbygg, rekkehus og eneboliger. Det vil også komme ny barnehage i området, og det vil bli anlagt ny vei inn i området. Denne vil gå fra Tiller området. 

Det er planlagt boliger for alle, førstegangsetablere, barnefamilier og seniorer. Dette inkluderer boligtyper som blant annet, småhus, rekkehus, to og firemannsboliger og leiligheter. 

  • Ca 950 boliger

    Leiligheter, to/firemannsboliger, rekkehus og småhus

Registrer deg som interessent og motta nyheter fra oss i TOBB om dette boligprosjektet. Vi sender ut informasjon når det er nyheter på prosjektet.
Ved oppstart er det vanlig at en eiendomsmegler tar hånd om kundekontakten i våre prosjekter. Ved å krysse av i denne boksen samtykker du også til at din informasjon vil bli overført til eiendomsmegler, slik at vedkommende kan ta kontakt ved oppstart av prosjektet.
Din kontaktinformasjon vil kun bli brukt til dette prosjektet. TOBB kommer ikke til å bruke disse personopplysningene til annen markedsføring eller salg. Dine opplysninger vil også bli slettet når prosjektet er ferdig. Se vår personvernerklæring