Fosslia leiligheter

Fosslia - Stjørdal
Pris 1 830 000 4 190 000
Størrelse 29–83 m2
Soverom 1–3

Bo attraktivt på Stjørdal

Prosjektet vil være et leilighetsprosjekt over 3 etasjer, hvor leilighetene vil være over 1 plan med en arealeffektiv planløsning. Totalt antall leiligheter i bygget er 41, med hele 11 ulike leilighetstyper.
  • Borettslag

    Innskudd pluss fellesgjeld

  • Turterreng

    Rett i nærheten

  • Parkeringskjeller

    med sportsbod

Arkitektens ord

Her finner du en løsning for alle, med 11 forskjellige planløsninger skal alle finne sin favoritt. Praktiske løsninger kombinert med gode materialer.

Per Knudsen Arkitektkontor AS
Registrer deg som interessent og motta nyheter fra oss i TOBB om dette boligprosjektet. Vi sender ut informasjon når det er nyheter på prosjektet.
Ved oppstart er det vanlig at en eiendomsmegler tar hånd om kundekontakten i våre prosjekter. Ved å krysse av i denne boksen samtykker du også til at din informasjon vil bli overført til eiendomsmegler, slik at vedkommende kan ta kontakt ved oppstart av prosjektet.
Din kontaktinformasjon vil kun bli brukt til dette prosjektet. TOBB kommer ikke til å bruke disse personopplysningene til annen markedsføring eller salg. Dine opplysninger vil også bli slettet når prosjektet er ferdig. Se vår personvernerklæring

Morten Løvseth

Avd.leder/Megler - Eiendomsmegler1 

901 31 606

morten.lovseth@em1mn.no