Mest relevante sider:Nærbyen

Lerkendal
Pris
Størrelse - m2
Soverom -

OM PROSJEKTET

Sentral beliggenhet ved Lerkendal, rett i nærheten av NTNU, St. Olavs, TeknoByen, Sluppen, Nidelva og Midtbyen. 34 moderne og effektive 2-, 3– og 4-roms leiligheter med tøff og nytenkende bruk av arealet. Dette er boliger for alle som liker tanken på å bo smart, sentralt og lettvint.

LEIE-FØR-EIE NÆRBYEN

Leie-før-eie modellen gir deg som TOBB-medlem en mulighet til å komme inn på boligmarkedet og bli eier av egen bolig. Har du ikke tilstrekkelig egenkapital for boligkjøp er du i målgruppen for denne boligmodellen.

For oss i TOBB er det veldig viktig å ta samfunnsansvar som boligbyggelag og bidra til at flere kan bli eiere av egen bolig. Gjennom leie-før-eie modellen gir vi deg som mangler nødvendig egenkapital, men har betalingsevne, muligheten til å kjøpe egen bolig etter en leieperiode.

Her har du mulighet til å leie boligen inntil 5 år før du kjøper den. Prisen du kan kjøpe boligen for er fast og settes når du inngår leieavtalen. En prisøkning i leieperioden tilfaller deg som leietaker og vil inngå som egenkapital i tillegg til mulig sparing i leieperioden. En kjøpsopsjon kan benyttes når som helst i leieperioden, og er frivillig.

Alle kan søke på leie-før-eie, men det er visse krav som må oppfylles. En bankforbindelse vil være involvert i prosessen og vurdere om leietaker kan klare å betjene kostnadene på boligen. Leietaker vil få en økonomisk rådgivning før tildeling av boligen og i leieperioden slik at du som leietaker/kjøper er sikret en best mulig inngang til boligmarkedet.

Dersom det er flere om beinet vil den med lengst TOBB ansiennitet komme først i køen.

Det er ingen leiligheter tilgjengelig på dette prosjektet. Ønsker du informasjon først når det kommer nye prosjekt eller ledige leiligheter kan du melde interesse her