Mest relevante sider:Vestre Havn

Namsos
Pris 2 890 000 3 990 000
Størrelse 64–89 m2
Soverom 2–3

Leie-før-Eie Vestre Havn

Leie-før-eie modellen gir deg som TOBB-medlem en mulighet til å komme inn på boligmarkedet og bli eier av egen bolig. Har du ikke tilstrekkelig egenkapital for boligkjøp er du i målgruppen for denne boligmodellen.

For oss i TOBB er det veldig viktig å ta samfunnsansvar som boligbyggelag og bidra til at flere kan bli eiere av egen bolig. Gjennom leie-før-eie modellen gir vi deg som mangler nødvendig egenkapital, men har betalingsevne, muligheten til å kjøpe egen bolig etter en leieperiode.

Her har du mulighet til å leie boligen inntil 5 år før du kjøper den. Prisen du kan kjøpe boligen for er fast og settes når du inngår leieavtalen. En prisøkning i leieperioden tilfaller deg som leietaker og vil inngå som egenkapital i tillegg til mulig sparing i leieperioden. En kjøpsopsjon kan benyttes når som helst i leieperioden, og er frivillig.

Alle kan søke på leie-før-eie, men det er visse krav som må oppfylles. En bankforbindelse vil være involvert i prosessen og vurdere om leietaker kan klare å betjene kostnadene på boligen. Leietaker vil få en økonomisk rådgivning før tildeling av boligen og i leieperioden slik at du som leietaker/kjøper er sikret en best mulig inngang til boligmarkedet.
 

OM PROSJEKTET

Vestre Havn ligger sentralt i Namsos. Dette er et samarbeidsprosjekt med Sebo Boliger. Inntil 4 leiligheter vil gå under boligmodellen Leie-før-Eie.

Leilighetene har størrelser fra ca. 68 til ca. 93 kvadratmeter, pluss balkonger. Alle leilighetene i prosjektet går over 1 plan og leveres med 2 eller 3 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad, gang, bod og carport. Se prisliste for utfyllende informasjon om leilighetene før du søker. 

Søknadene behandles fortløpende - førstemann til mølla!

 

  • Seks leiligheter under Leie-før-Eie.

    Mer informasjon om leilighetene finner du i prislisten og på finn.no

  • Fortrinnsrett TOBB-medlemmer har fortrinnsrett. Ikke medlem? meld deg inn her
  • Innflyttingsklart Leilighetene er innflyttingsklare

KONTAKTINFORMASJON

Andrea Øye Grendal

kommunikasjons - /medlemskonsulent