Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Leieforeie
  3. Klæbu PanoramaKlæbu Panorama

Klæbu Sentrum
Pris 2 516 022 3 177 942
Størrelse 51–78 m2
Soverom 1–2

Leie-før-eie Klæbu Panorama 

Leie-før-eie modellen gir deg som TOBB-medlem en mulighet til å komme inn på boligmarkedet og bli eier av egen bolig. Har du ikke tilstrekkelig egenkapital for boligkjøp er du i målgruppen for denne boligmodellen.

For oss i TOBB er det veldig viktig å ta samfunnsansvar som boligbyggelag og bidra til at flere kan bli eiere av egen bolig. Gjennom leie-før-eie modellen gir vi deg som mangler nødvendig egenkapital, men har betalingsevne, muligheten til å kjøpe egen bolig etter en leieperiode.

Her har du mulighet til å leie boligen inntil 5 år før du kjøper den. Prisen du kan kjøpe boligen for er fast og settes når du inngår leieavtalen. En prisøkning i leieperioden tilfaller deg som leietaker og vil inngå som egenkapital i tillegg til mulig sparing i leieperioden. En kjøpsopsjon kan benyttes når som helst i leieperioden, og er frivillig.

Alle kan søke på leie-før-eie, men det er visse krav som må oppfylles. En bankforbindelse vil være involvert i prosessen og vurdere om leietaker kan klare å betjene kostnadene på boligen. Leietaker vil få en økonomisk rådgivning før tildeling av boligen og i leieperioden slik at du som leietaker/kjøper er sikret en best mulig inngang til boligmarkedet.


Vi har ingen ledige leiligheter på dette prosjektet akkurat nå. Om du melder interesse for leie-før-eie modellen, får du informasjon fortløpende om nye prosjekt og ledige leiligheter. 

  • Fortrinnsrett TOBB-medlemmer har fortrinnsrett. Ikke medlem? meld deg inn her
  • Innflyttingsklart 

    Leilighetene er innflyttingsklare

  • P-plass i kjeller 

    Inkludert i leien

KONTAKTINFORMASJON

Andrea Øye Grendal

kommunikasjons - /medlemskonsulent

Klæbu Panorama ligger idyllisk til med fantastisk utsikt mot vest. Meget flotte solforhold i naturskjønne omgivelser, med turmuligheter sommer som vinter i umiddelbar nærhet. 

Moderne og lyse leiligheter plassert i grønne omgivelser. Det er lagt vekt på praktiske løsninger med livsløpsstandard og enkel tilgang til parkeringskjeller, sportsbod og felles hageområde. Alle leilighetene vender ut mot romslige, solrike balkonger. Store vindusfelt slipper dagslyset inn og gjør leilighetene åpne og luftige. I utformingen av fasadene er det lagt vekt på proporsjoner, farger og materialer som skaper et varierende, men helhetlig uttrykk.