Mest relevante sider:
 1. Forside
 2. Leieforeie
 3. Klæbu PanoramaKlæbu Panorama

Klæbu Sentrum
Pris 2 516 022 3 177 942
Størrelse 51–78 m2
Soverom 1–2

Leie-før-eie Klæbu Panorama 

Leie før eie modellen gir TOBB medlemmer mulighet til å jobbe seg opp egenkapital nok til å komme seg inn på boligmarkedet.

Har du ikke tilstrekkelig egenkapital for boligkjøp er du i målgruppen for dette prosjektet. Her kan du leie en leilighet i mellom 3 og 5 år*, før du kan kjøpe den.

Prisen du kan kjøpe leiligheten for settes når du begynner din leieperiode. Dersom boligprisene fortsetter å stige, er prisøkningen med på å skaffe deg som leietaker egenkapital. Dersom boligprisen stiger så mye at markedsverdien på boligen stiger mer enn 15 prosent under leieperioden, må kjøper betale økningen over egenkapitalkravet. *Mulighet å kjøpe boligen før 3 år er gått.

I bunn og grunn kan du si at vi gir bort verdistigningen inntil egenkapitalkravet. Dersom det er flere om beinet vil den med lengst TOBB ansiennitet komme først i køen.

Vi har nå kun tre ledige leiligheter i dette prosjektet. Se prislisten og annonsene på Finn.no for mer informasjon om leilighetene. Søknader behandles fortløpende.

SØK HER

 • Fem ledige leiligheter - søk nå! Mer informasjon om leilighetene finner du i prislisten og på finn.no
 • Fortrinnsrett TOBB-medlemmer har fortrinnsrett. Ikke medlem? meld deg inn her
 • Innflyttingsklart 

  Leilighetene er innflyttingsklare

 • P-plass i kjeller 

  Inkludert i leien

Andrea Øye Grendal

kommunikasjons - /medlemskonsulent

Klæbu Panorama ligger idyllisk til med fantastisk utsikt mot vest. Meget flotte solforhold i naturskjønne omgivelser, med turmuligheter sommer som vinter i umiddelbar nærhet. 

Moderne og lyse leiligheter plassert i grønne omgivelser. Det er lagt vekt på praktiske løsninger med livsløpsstandard og enkel tilgang til parkeringskjeller, sportsbod og felles hageområde. Alle leilighetene vender ut mot romslige, solrike balkonger. Store vindusfelt slipper dagslyset inn og gjør leilighetene åpne og luftige. I utformingen av fasadene er det lagt vekt på proporsjoner, farger og materialer som skaper et varierende, men helhetlig uttrykk.