Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Leieforeie
  3. Harmoni UstasenHarmoni Uståsen

Kattem
Pris 2 250 000 - 6 350 000
Størrelse 40 –105 m2
Soverom 2–4

Solrike Harmoni Uståsen

Velkommen til solrike Harmoni Uståsen med upåklagelig utsikt utover et nydelig kulturlandskap. På Harmoni Uståsen skal det bygges 29 leiligheter fra 43 til 106 kvm.  Her vi du få lang solgang, nydelig utsikt, romslige balkonger, lite innsyn med kun friområde foran deg – samt marka som nærmeste nabo.

Prosessen i TOBB Boliggaranti

  1. Finn boligene i prosjektet du kunne tenkt deg, og tror du har muligheten til å få finansiering på.
  2. Les betingelser og start din søknad. Dine opplysninger sendes da til DNB bank for vurdering av din betalingsevne. Les gjennom betingelser før du søker. 
  3. Får du TOBB Boliggaranti finansieringsbevis for dette prosjektet, tar du kontakt med megler for signering av kontrakt på bolig og TOBB Boliggaranti.

Før du søker

Passer TOBB Boliggaranti for deg? Les DNB og TOBB sine tips og test din låneevne før du søker


Søk om TOBB Boliggaranti på Harmoni Uståsen

Søk nå for å sikre deg mulighet for bolig i dette prosjektet. 

Hvilken bolig ønsker du?
Vi anbefaler at du tar kontakt med megler for en gjennomgang eller setter deg inn i prosjektet før du begynner på søknadsprosessen.

Det er DNB bank som vil hjelpe deg med finansiering, men megler vil hjelpe deg med selve prosjektet og valg av leilighet. 
Ønsker du å vite mer om leilighetene kan du ta kontakt med megler på prosjektet.  Her finner du informasjon om prosjektet, leilighetsvelger og kontaktinformasjon til megler.