Leie-før-eie Fillan

Hitra
Pris 2 950 000 
Størrelse 90 m2
Soverom 3

Rekkehus på Storhaugen

Leie før eie modellen gir TOBB medlemmer mulighet til å jobbe seg opp egenkapital nok til å komme seg inn på boligmarkedet. 

Har du ikke tilstrekkelig egenkapital for boligkjøp er du i målgruppen for dette prosjektet. Her kan du leie en leilighet i mellom 3 og 5 år*, før du kan kjøpe den. Prisen du kan kjøpe leiligheten for settes når du begynner din leieperiode. Dersom boligprisene fortsetter å stige, er prisøkningen med på å skaffe deg som leietaker egenkapital. Dersom boligprisen stiger så mye at markedsverdien på boligen stiger mer enn 15 prosent under leieperioden, må kjøper betale økningen over egenkapitalkravet. *Mulighet å kjøpe boligen før 3 år er gått.

I bunn og grunn kan du si at vi gir bort verdistigningen inntil egenkapitalkravet. Dersom det er flere om beinet vil den med lengst TOBB ansiennitet komme først i køen.  

Ønsker du informasjon om vi får ledige rekkehus? Meld interesse her 

Boligene ligger ved Storhaugen, et steinkast unna alle sentrumsfasililteter på Fillan. Her får du bo usjenert, men med nærhet til alt Fillan har å by på. Boligprosjektet er med prisgunstige rekkhus som passer ypperlig for såvel førstegangsetablerere som småbarnsfamilier.

  • Rekkehusene er klar til innflytting
  • Sentrumsnært

    Rett ved butikk

  • 11 845,- pr mnd i leiekostnad 

    Leiepris i leieperioden 

Kontaktperson

Andrea Øye Grendal

kommunikasjons - /medlemskonsulent

Arkitektens ord

Store vinduer og åpne løsninger gir lyse og trivelige rom. Rekkehus i funkisstil med et spennende arkitektonisk uttrykk som skiller seg ut fra andre boligprosjekter.

Arkitektkontoret, Øystein Thommesen AS