Mest relevante sider:
Praktisk info
 

Praktisk informasjon og priser

 

Velkommen til Røros Hotell og Røroskonferansen 2023. Mange sier at Røros er på sitt aller vakreste på høsten – og det er den perfekte ramma for vår faglige konferanse.

På Røros hotell vil dere få servert god mat, mulighet for å benytte basseng og velværeavdeling. Det vil være mulighet for å benytte forskjellige barer for forfriskninger, gode senger, flotte rom, utsikt mot Røros kirke og viddene rundt. Konferanserommene vil bli tilpasset størrelsene på kursene som blir avholdt.


På fredag er programmet satt sammen slik at man har mulighet til å delta på aktiviteten "Kampen om kobberet!". Denne foregår i gatene på Røros. Gode sko og klær etter vær og vind anbefales. 

 

Det serveres fantastisk mat gjennom hele helga, så det er viktig at dere melder inn eventuelle allergier ved påmelding. 

 

Bussen går fra Krambugata 7 (TOBB) kl. 08.00 og 15.00 på fredag 20. oktober. Dersom man ikke ønsker å være med buss, kan man kjøre egen bil eller ta tog. Merk at togstasjonen ligger et lite steinkast unna Røros Hotell – så da må man gå eller ta taxi opp. Det er gode parkeringsmuligheter på hotellet. 

  

Dette er inkludert:
Prisene inkluderer opphold på hotell, måltider, festmiddag og kursavgift. 

Deltakeravgift for styreledere og styremedlemmer blir fakturert boligselskapet, mens deltakelse for følge faktureres deltakeren selv. 

 

Priser

 • Konferanse fra fredag morgen

  9200,-
 • Konferanse fra fredag kveld

  8500,-

 • Buss (t/r)

  500,-

 • Tilslutningsdøgn (torsdag til fredag)

  1000,-

 • Pris for følge

  5100,-

 • Aktivitet - "Kampen om kobberet!"

  300,-