Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. Konferansen
  3. Foredragsholdere og underholdning

FOREDRAGSHOLDERE OG UNDERHOLDNING

Gjennom konferansen skal vi både ha foredragsholdere med solid kunnskap og underholdning av høy kvalitet. 

Underholdning oppdateres fortløpende slik at endringer kan forekomme.


Advokater:

TOBBs advokater har lang erfaring og spesialisert kompetanse innen bolig- og eiendomsrett. Advokatene yter bistand til styrene i de boligselskap som TOBB forvalter. Av typiske saksområder kan nevnes interne konflikter mellom boligselskap og beboere, samt tvistesaker mot naboer, utbyggere, offentlig myndighet m.fl. De har også bred erfaring med å prosedere saker for domstolene. Advokatene Erlend Barlaup, Marit Figenschau, Ida Haukland og Per Refseth holder årlig flere kurs for styremedlemmer i aktuelle tema. 
 

Per

Per Refseth

Marit

Marit Figenschau

Erlend

Erlend Barlaup

Ida

Ida Haukland


Forvaltningskonsulenter:


 

Berit Grindstad

Med godt over 6000 dagers ansiennitet i TOBB er Berit en vel kvalifisert ambassadør for sitt fag. Pedagogisk nøyaktighet gir liten tvil i hva lærdommen går ut på!
 
Berit

Torstein Rønning

Torstein har lang erfaring med å holde kurs for tillitsvalgte innenfor ulike tema for boligselskaper. Faglig god til å formidle/bistå med å lære bort hvordan et styre drifter et boligselskap.
 
Torstein

Prosjekt- og vedlikeholdsingeniører:

Anders Fjerdingen

Anders har ingeniør-utdannelse innen miljø og sikkerhet og bred erfaring fra arbeid med helse, miljø og sikkerhet i boligselskap. God formidlingsevne og stort engasjement gjør ham til en god formidler av temaet.
 
Anders

Runar Skippervik

Runar har 13 år bak seg i Tobb, og er nå leder på Byggavdelingen. Kunnskapen formidles med mye kompetanse og bred erfaring, og han presenterer faget på en lettfattelig måte
 
Runar

Økonomikonsulenter:

TOBBs økonomikonsulenter består i dag av en gruppe på til sammen 11 personer, som jobber mot alle TOBBs boligselskaper. Med høy kompetanse innen boligselskaps daglige økonomiske disponeringer, gir vi økonomisk rådgivning innen felleskostnader, regnskap, finansiering, likviditet og en rekke andre spørsmål som måtte komme. Caroline, Hege, Ida og Stefan har alle mange års fartstid i TOBB og skal lede kursene der økonomene er representert.  


Hege

Hege Ness

Stefan

Stefan Hansen

Caroline

Caroline Lyngstad

Ida

Ida Prestmo-Karlsen


Eksterne foredragsholdere:

Rolf Martin Jahren
Handelsbanken

Rolf Jahren arbeider i sikkerhetsavdelingen i Handelsbanken. Han har lang erfaring fra sikkerhetsarbeid både i privat og offentlig sektor, og har dessuten bred erfaring fra både jus, økonomi og IT. 

 
Rolf Jahren

Handelsbanken –
Nils Kristian Knudsen

Nils K. Knudsen jobber som rente- og valutastrateg i Handelsbanken Capital Markets. Han har en MBA i finans, og er autorisert finansanalytiker (AFA) fra NHH.

 

Nils k

Din Gårdsplass – Arnt Ofstad og Øyvind Vestre

Øyvind har mer enn 40 års erfaring fra lekeplassbransjen som både tidligere produsent nå som planlegger av utemiljø for barn. Øyvind har vært en fremtredende og ledende aktør i bransjen og var initiativtaker til Norsk lekeplassforum (NLF) som nå er en del av Bad Park og Idrett i Oslo. 

 

 

Øyvind

Mari Østgaard, Brannrådgiver Multiconult

Mari er brannrådgiver i Multiconsult, og har tidligere jobbet på Byggavdelingen i TOBB.
Hun har mange års erfaring fra arbeid med brann og brannforebygging, og er glødende opptatt av arbeidet med å forhindre brann.
Med hennes bakgrunn er hun blant de fremste innen bransjen.


Underholdning

Showpatruljen

En helt rå showgruppe som skal gi oss en forrykende opplevelse på kvelden.

Stian Aagaard var med fra starten når Wallmans Salonger Oslo åpnet i år 2000. Etter fire år og til sammen mer enn 1000 forestillinger, tok han sitt eget show med håndplukkede artister ut på veien. Disse kommer nå til oss på Røros