Mest relevante sider:
  1. Forside
  2. ITOBB
  3. TOBB Nokkelen
 
Reduserer utfordringer knyttet til nøkler og nøkkeladministrasjon for styret og beboere.

Hva er TOBB Nøkkelen?
I et spennende samarbeid med det norske teknologiselskapet Unloc jobber TOBB nå med å løse utfordringer knyttet til nøkler og nøkkeladministrasjon for våre kunder og medlemmer.

TOBB Nøkkelen vil fungere som et supplement til dagens nøkkel/brikke systemer og fungerer som en lås-nøytral app og et administrasjonsverktøy for digital adgang.

I praksis vil det si at styret enkelt vil kunne administrere digitale tilganger og rettigheter til fellesdørene direkte i styreportalen - Og, hvor alle som tildeles tilgang vil kunne bruke mobil som nøkkel, samt dele trygge digitale nøkler til familie eller en servicearbeider like enkelt som å sende en tekstmelding.

*Eksempel på hvor digitale nøkler kan benyttes: Oppgangsdører, garasjeporter, postkasser, tekniske rom, serviceleiligheter, boder, leiligheter, hytta, kontoret mm*

app mobil mobil app


Hva betyr dette for dere i styret?


- Mer effektivt styrearbeid
med digital administrasjon av nøkler og redusert behov for nøkkelrekvisisjoner fra beboere.

Spar tid ved å slippe fysisk overlevering/mottakelse av nøkler til servicearbeidere/tredjeparter som skal ha tilgang.

Økt sikkerhet og full kontroll da digitale nøkler ikke kan komme på avveie, kopieres og må benyttes fra nøkkelholderens personlige telefon.

Lavere kostnader med redusert slitasje på eksisterende dørmiljøer.


Hva betyr dette for beboerne?

- Bruk mobilen som nøkkel
på alle dører (som et supplement til dagens nøkkelløsning).

Del digitale nøkler permanent med familie og venner, eller, midlertidig med servicearbeider eller en nabo som skal innom mens du er bortreist - like enkelt som å sende en tekstmelding

Ha en digital kopi av ditt fysiske nøkkelknippe trygt på mobilen (enten det er dine egne nøkler eller nøkler mottatt av andre)

Les mer om TOBB Nøkkelen