Røroskonferansen ble i år avholdt 27. - 29.oktober. Ca.170 styrerepresentanter i tillegg til ansatte og samarbeidspartnere gjorde at vi også i år fylte hele Røros hotell, Erzscheidergården og Vertshuset.
 
Under fredagens åpning av konferansen fikk vi bl.a. oppleve et rørende øyeblikk da Asbjørn Dahl (86) fra Solvoll borettslag fikk tildelt prisen «Årets ildsjel». Senere på kvelden var det kirkekonsert med Thomas Brøndbo i Røros kirke.
 
Lørdag hadde et variert program. Vi fikk høre spennende  foredrag fra Christina J. Skreiberg og Vidar Lynghammer, samt det ble stort engasjement under «TOBB-panelet» hvor elbil og elbil-lading var hovedtemaet. I tillegg hadde vi tre valgfrie fagseminar – grunnleggende økonomi, økonomi II og praktisk styrearbeid med jus. Kvelden ble avsluttet med en festmiddag og fantastisk underholdning fra Showpatruljen.
 
Søndag stod det alltid populære jus-foredraget  med Henning Lauritsen (NBBL) på programmet, før lunsj og hjemreise.
 
Evalueringen i etterkant av konferansen viser at deltakerne er veldig fornøyd. 71 respondenter har gitt konferansen totalt sett en vurdering på 5,45 (av 6). I tillegg har vi fått mange gode tips og innspill foran konferansen i 2018.

Du kan lese mer om Røroskonferansen i neste iTOBB.