Vedlikehold av boligselskapet

Vår byggavdeling kan hjelpe deg med alt innen vedlikehold og oppgradering.
Vi kan prosjektere, koordinere med entreprenør og ta på oss prosjektledelsen i alle typer prosjekt. Vår tekniske avdeling består av ingeniører, takstmenn og rådgivere som har lang erfaring med vedlikehold og drift av bygninger, lekeplasser og uteområder. Du kan være trygg på at vi jobber i samsvar med regelverk, kontrakter og god byggeskikk. Teknisk avdeling tilbyr blant annet vedlikeholdsplan, HMS-system, bistand ved skadesaker, heisavtaler og teknisk rådgiving.

Styret har ansvar for helse, miljø og sikkerhet i boligselskapet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for oppfølging av kravene til HMS, heisavtaler, skadesaker og for planlegging av vedlikeholdsarbeid.

Nedenfor ser du et utvalg av tjenester vi kan tilby ditt boligselskap. Finner du ikke akkurat det du er ute etter, så ta kontakt. Vi hjelper deg med alt som har med dine bygg og eiendom å gjøre. 

Interessert? 

Ta kontakt

Referanseprosjekter

Sameiet Munkegata

Etter flere år med mangelfullt vedlikehold hadde sameiet behov for en grundig gjennomgang. TOBB tok seg av skifte av fasadekledning, etablert lufting av fasaden, vindsperre, maling og skifte av hovedinngangsdør.

I dag er fiskebrygga i bedre stand enn da den var ny. Hva vi syntes om Petter? Etter kort tid forsto vi at det knapt var noe han ikke kunne, og vi bare ga oss ende over når han kom med det ene gode forslaget etter det andre, i lutter glede over kostnadseffektive og gode løsninger. Vi hadde aldri kunnet fått en bedre ekspertise, en bedre byggeledelse, og med en svært kompetent avdeling i ryggen følte vi oss trygge på alle avgjørelser som ble tatt. Er det noe rart at sameiet kalte ham for "Petter Smart"? Styreleder Birger