Mest relevante sider:

Digital nøkkel

Hva er TOBB Nøkkelen?
I et spennende samarbeid med det norske teknologiselskapet Unloc jobber TOBB nå med å løse utfordringer knyttet til nøkler og nøkkeladministrasjon for våre kunder og medlemmer.

TOBB Nøkkelen vil fungere som et supplement til dagens nøkkel/brikke systemer og fungerer som en lås-nøytral app og et administrasjonsverktøy for digital adgang.

I praksis vil det si at styret enkelt vil kunne administrere digitale tilganger og rettigheter til fellesdørene direkte i styreportalen - Og, hvor alle som tildeles tilgang vil kunne bruke mobil som nøkkel, samt dele trygge digitale nøkler til familie eller en servicearbeider like enkelt som å sende en tekstmelding.
 
 • Fungerer til alt

  - Oppgangsdører
  - Garasjeporter
  - Postkasser
  - Tekniske rom
  - Serviceleiligheter
  - Boder
  - Leiligheter
  - Hytta
  - Kontoret
  - mm

Hva betyr dette for dere i styret?


- Mer effektivt styrearbeid med digital administrasjon av nøkler og redusert behov for nøkkelrekvisisjoner fra beboere.

- Spar tid ved å slippe fysisk overlevering/mottakelse av nøkler til servicearbeidere/tredjeparter som skal ha tilgang.

- Økt sikkerhet og full kontroll da digitale nøkler ikke kan komme på avveie, kopieres og må benyttes fra nøkkelholderens personlige telefon.

- Lavere kostnader med redusert slitasje på eksisterende dørmiljøer.
 

Hva betyr dette for beboerne?


- Bruk mobilen som nøkkel på alle dører (som et supplement til dagens nøkkelløsning).

- Del digitale nøkler permanent med familie og venner, eller, midlertidig med servicearbeider eller en nabo som skal innom mens du er bortreist - like enkelt som å sende en tekstmelding

- Ha en digital kopi av ditt fysiske nøkkelknippe trygt på mobilen (enten det er dine egne nøkler eller nøkler mottatt av andre)