Medlemspris på hotell

Som TOBB-medlem får du opptil 50 % rabatt* på over 140 000 hoteller over hele verden - med prisgaranti! 

Hotell for medlemmer er i snitt ca. 20 % billigere* enn de største bookingsidene på nett, noe som gjør at du kan spare flere tusen kroner på hotellopphold. I tillegg har vi prisgaranti: finner du en leverandør som er billigere får du mellomlegget tilbake.

Du får også opptil 20 % rabatt på leiebil hos Sixt Bilutleie, og rabatt på tilgang til  flyplasslounger i hele verden med Dragonpass.

 
 * Sammenlignet med andre bookingsider med like betingelser

 

Finn hotell

 • Billige hotellpriser

  Prisgaranti. I snitt ca. 20% billigere enn de største bookingsidene på nett

 • Rabatterte billetter

  Sportsarrangementer og andre arrangementer i hele verden, flyplass lounger og bilutleie

 • Bestilling

  Se priser og bestill. Krever innlogging.
  Etter at du har bestilt og betalt, mottar du en kvittering med bookingnummer på. Blir også sendt deg på mail. Via siden «mine bookinger» kan du søke opp alle dine reservasjoner og skrive ut kvittering igjen. Kvittering med reservasjonsnummer vises til hotellet ved ankomst. Avbestillingslink finnes også på alle de samme stedene.

 • Betaling Du betaler for oppholdet nå, men vi betaler ikke til hotellet før etter ankomstdato, slik at du er ekstra sikret i tilfelle noe uforutsett skulle skje fra hotellets side. Ingen gebyrer eller moms i tillegg til prisen du får oppgitt. Enkelte byer i utlandet vil ha city tax som må betales på hotellet (typisk 1 Euro per natt). Dette er det samme for alle bookingsider og noe en ikke kan belaste ved bestilling.