Mest relevante sider:
 
 

I vurderingen av søknadene ser vi på mulighetene dine for å være i posisjon til kjøp av boligen i fremtiden basert på dagens inntekt, gjeld og leiekostnader. Dersom vi ser at du vil ha vanskelig for å kunne leie og samtidig spare frem mot et mulig kjøp i løpet av de neste fem årene, vil andre søkere prioriteres.

Et tips kan være å ta en titt på gjelden man har i dag. Har du kredittkort/forbrukslån eller billån er dette noe som spiser opp mye av ditt månedlige overskudd som du alternativt kunne ha spart til egenkapital til et fremtidig kjøp. Her kan det være lurt å nedbetale dette så fort det lar seg gjøre slik at man har bedre forutsetninger til å spare til egenkapital til kjøp av bolig.

Ja, på de prosjektene det er flere leiligheter tilgjengelig er det mulig å legge inn flere leilighetsvalg i prioritert rekkefølge.

Om det er flere som søker på samme bolig fordeles boligen etter TOBB-ansiennitet. Leie-før-Eie modellen er forbeholdt TOBB-medlemmer. Er du ikke allerede medlem, kan du melde deg inn her.

Nei, søknaden er ikke bindende.

Ja, du må betale tre ganger månedsleien i depositum så lenge du leier leiligheten.

Så lenge du ikke bruker kjøpsretten, er det TOBB som eier boligen og dermed eksponeres for verdifallet. Du bestemmer selv når i løpet av opsjonstiden du ønsker å benytte deg av kjøpsopsjon.

Om du ikke ønsker å benytte deg av kjøpsopsjon står du fritt til å si opp husleieavtalen, her er det 3 måneders oppsigelse for begge parter.

Ja, det kommer flere Leie før eie-prosjekter fra TOBB. Meld din interesse her så holder vi deg oppdatert om nye Leie-før-Eie prosjekt og tilgjengelig boliger.

 

 

Fant du ikke svar på det du lurte på? Ta kontakt med oss på medlem@tobb.no